Harga Terbaru Herbalife 2013

16 Comments

Seperti mana kita dengar terutamanya pada pengguna Herbalife bahawa harga akan naik kan. Jadi hari ini 27 Mac 2013 sudah naik harga. Jangan rasa kecewa dan marah. Harga hanya naik 2.5%. Tak ada banyak beza pun.

Kalau nak tahu harganya tekan SINI.

Nak order boleh call di 013-2550282.

Tak percaya dengan herbalife? Aku sudah berjaya turun berat badan sebanyak 13kg selama 3 bulan. Kalau yang tak berjaya tu, something wrong somewhere lah tu.Usaha lebih ya!

Akhir kata, Jom kita sihat!

16 Responses to “Harga Terbaru Herbalife 2013”

  1. kozumi_ro

    Herbalife Memang LUAR BIASA!!

    :P kozumi_ro recently posted..Pangsapuri Beringin Puchong Sekali Lagi Diancam Kejadian Tanah Runtuh

    Reply
  2. boni kacak

    wah. geng-geng herbalife ni.hehehe
    boni kacak recently posted..Komik G3 Mac 2013 Jilid 109

    Reply
  3. munir ardi

    herbal atau makanan kesihatan memang sudah ramai diminati dimana-mana
    munir ardi recently posted..SEO atau SEM

    Reply
  4. jugglingart.org

    gak ada gambarnya ya? kurasa dengan ada gambar produk bisa lebih meyakinkan nih
    jugglingart.org recently posted..Tips to Sell Products Online

    Reply
  5. Hairul Azni

    Turun 13 kg? Hebat tu..
    Hairul Azni recently posted..Pokok Buah Ajaib

    Reply
  6. iOS Gear

    Kawan2 cerita memang bagus produk ni..
    iOS Gear recently posted..Muat Turun iOS 6.1.3

    Reply
  7. Denaihati

    tahniah yer, dah banyak turun. zorro banyak lompat2 mesti banyak turun ni…he heee

    Reply
  8. lepakk.com

    Dok dengar je tak pernah guna..
    lepakk.com recently posted..CARA MENINGKATKAN PAGE VIEW BLOG – 3 Tips Mudah

    Reply
  9. Kazen

    saya ni sesuai tak makan herbalife?
    Kazen recently posted..Peraduan Keyword Contest Usahawan Kecil #1 2013

    Reply
  10. staibaqhang

    mari kita menjadi lebih sihat
    staibaqhang recently posted..Kesibukan dalam memburu kejayaan

    Reply
  11. Ummi Hanie

    13 kg in 3 months ! oh wowww…

    akk member herbalife sebenarnya tp x aktif.. ni baru nk cuba aktifkan balik.. boleh guide akk sikit? akk nk try order online, boleh guna ID member kita kan? ;)

    Reply
  12. hafizmd

    Ini mmg benar2 mengujakan ni..
    Tahniah tyka!
    hafizmd recently posted..Menang Contest Kaca Mata PapaMifz.com

    Reply
  13. Ezad Skytech

    da lama nak try produk herbalife ni…dari tahun lepas..sampai skrg tak try2 lagi…da naik harga ye…huhu~
    Ezad Skytech recently posted..Smartphone Murah Di Pasar Malam

    Reply
  14. ady

    saya dah mencuba dah 8 bulan semua ok n nice…berat badan saya turun 13 kg…

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: