Harga Terbaru Herbalife 2013

Seperti mana kita dengar terutamanya pada pengguna Herbalife bahawa harga akan naik kan. Jadi hari ini 27 Mac 2013 sudah naik harga. Jangan rasa kecewa dan marah. Harga hanya naik 2.5%. Tak ada banyak beza pun.

Kalau nak tahu harganya tekan SINI.

Nak order boleh call di 013-2550282.

Tak percaya dengan herbalife? Aku sudah berjaya turun berat badan sebanyak 13kg selama 3 bulan. Kalau yang tak berjaya tu, something wrong somewhere lah tu.Usaha lebih ya!

Akhir kata, Jom kita sihat!

Dunia Blog , ,

16 comments


  1. wah. geng-geng herbalife ni.hehehe
    boni kacak recently posted..Komik G3 Mac 2013 Jilid 109

  2. herbal atau makanan kesihatan memang sudah ramai diminati dimana-mana
    munir ardi recently posted..SEO atau SEM

  3. gak ada gambarnya ya? kurasa dengan ada gambar produk bisa lebih meyakinkan nih
    jugglingart.org recently posted..Tips to Sell Products Online

  4. Turun 13 kg? Hebat tu..
    Hairul Azni recently posted..Pokok Buah Ajaib

  5. Kawan2 cerita memang bagus produk ni..
    iOS Gear recently posted..Muat Turun iOS 6.1.3

  6. tahniah yer, dah banyak turun. zorro banyak lompat2 mesti banyak turun ni…he heee

  7. Dok dengar je tak pernah guna..
    lepakk.com recently posted..CARA MENINGKATKAN PAGE VIEW BLOG – 3 Tips Mudah

  8. saya ni sesuai tak makan herbalife?
    Kazen recently posted..Peraduan Keyword Contest Usahawan Kecil #1 2013

  9. mari kita menjadi lebih sihat
    staibaqhang recently posted..Kesibukan dalam memburu kejayaan

  10. 13 kg in 3 months ! oh wowww…

    akk member herbalife sebenarnya tp x aktif.. ni baru nk cuba aktifkan balik.. boleh guide akk sikit? akk nk try order online, boleh guna ID member kita kan? ;)

  11. Ini mmg benar2 mengujakan ni..
    Tahniah tyka!
    hafizmd recently posted..Menang Contest Kaca Mata PapaMifz.com

  12. da lama nak try produk herbalife ni…dari tahun lepas..sampai skrg tak try2 lagi…da naik harga ye…huhu~
    Ezad Skytech recently posted..Smartphone Murah Di Pasar Malam

  13. ady

    saya dah mencuba dah 8 bulan semua ok n nice…berat badan saya turun 13 kg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: