Rezeki Lagi

by admin on June 25, 2013 · 18 comments

Subhanallah, rezeki aku hari ini. Makan tengahari ditaja oleh rakan sekerja. Kawan belanja aku Subway. Bukannya murah. Segan betul aku.

Tu la, dulu aku rajin sangat belanja kawan. Adakah ni salah satu balasan. Aku tak mengharap pun. Tapi sejak-sejak ni ramai pula rajin belanja aku. Sampai menangis dibuatnya. Menangis terharu.

Ehem! Kalau ada orang belanja kelas wordpress anjuran Denaihati Network ni, best juga ni.

Siapa nak taja? Terima kasih sangat-sangat.

{ 18 comments… read them below or add one }

PerenLee June 25, 2013 at 10:05 pm

Apa yang kita nak orang lain buat pada kita,perbuatlah itu juga kepada orang lain…
PerenLee recently posted..Kenapa Telinga Gatal

Reply

Anuar June 25, 2013 at 10:17 pm

Tahniah… Bestnya bila ada orang belanja.. Lebih-lebih lagi kalau orang tu sudi belanja lagi dan lagi… hehehe
Anuar recently posted..Contest SEO : MyKad Smart Shopper

Reply

Bidadari June 25, 2013 at 10:25 pm

Wah besnye. Subway tu memang agak mahal juga. Padahal barang-barang subway tu berapa sangat kalau ambil dari pembekal. satu keping brisket tu pun boleh jatuh kurang dari seringgit hehe
Bidadari recently posted..Telatah : Sains Budak Kecik Daya Inersia

Reply

hafizmd June 26, 2013 at 10:27 am

Alhamdulillah..buat baik dibalas baik
hafizmd recently posted..Wordless Wednesday #39 Pantai Pandak Chendering

Reply

daddydee June 26, 2013 at 10:36 am

Rezeki jangan di tolak…
daddydee recently posted..Hargai Masa

Reply

fyna June 26, 2013 at 11:25 am

rezeki kan. alhamdulillah.
fyna recently posted..Dekorasi Kreatif : Jom Main Lukis-lukis

Reply

titan June 26, 2013 at 11:32 am

bila nak belanja gua plakk.
titan recently posted..Cerita Hantu Laptop.

Reply

Denaihati June 26, 2013 at 12:20 pm

Tahniah. rezeki yang tak disangka-sangka lah. tak mustahil nanti ada orang nak taja kelas wordpress pulak….heeee

Reply

encikarman June 26, 2013 at 12:43 pm

kebetulan, I pun takde teman nak kekelas wordpress tuh, elok sgt le tuh. kebetulan lagi I kat subang jaya, u kat shah alam… elok sgt dekat je, naik satu keta pun boleh. ( ayat2 nak ngejas nih ).
encikarman recently posted..Peraduan ‘Nama Siapa Hebat’ oleh Proton tawar hadiah RM120,000

Reply

encikarman June 26, 2013 at 12:46 pm

kelakar siot aku baca balik yg aku komen kat atas tuh
encikarman recently posted..Peraduan ‘Nama Siapa Hebat’ oleh Proton tawar hadiah RM120,000

Reply

Hairul Azni June 26, 2013 at 1:17 pm

Orang belanja tu jangan terlebih makan pulak ye?hehe
Hairul Azni recently posted..Wordless Wednesday – Merah, Oren, Kuning

Reply

Hafizul June 26, 2013 at 1:37 pm

Mintak aje pada si jantung hati tu..hahaha..
Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #57 – Perfume Cahaya Cinta

Reply

eiela June 26, 2013 at 1:45 pm

rezeki jangan ditolak, makan je
eiela recently posted..Syura Juara Masterchef Selebriti Malaysia Musim Ke-2

Reply

eyriqazz June 26, 2013 at 2:36 pm

BIla nak belanja eyriqazz makan pula?
eyriqazz recently posted..Seminar Hartanah dari 3 Otai Pelabur Hartanah

Reply

Sop June 26, 2013 at 3:14 pm

alhamdulillah
rezeki dari Nya :) Sop recently posted..TTS dan Ride TShirt EduRide[email protected]

Reply

Mus June 27, 2013 at 1:05 am

rezeki tu memang rezeki..
tapi kena pilih juga mana yang sesuai di ngap!
Mus recently posted..Tiket Percuma AirAsia Dengan Penebusan Mata BigPoints

Reply

encikarman June 27, 2013 at 6:04 pm

redeem bigpoints… tahniah Mus
encikarman recently posted..Saintis kesan 3 planet boleh dihuni

Reply

akubiomed June 27, 2013 at 9:34 pm

Kalau ada orang belanja saya pun laju juga. :-) akubiomed recently posted..Gambar eksklusif Floria Putrajaya 2013

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Previous post:

Next post: