Kenapa Perlu Melancap ?

Assalamualaikum ,

aku bukan seorang blogger yang suka pada lucah tapi aku nak kongsi ilmu pengetahuan .. tak salah kan .. walaupun aku seorang perempuan tak semestinya sebagai seorang perempuan tidak boleh tahu tentang ini .. satu hari aku akan kahwin juga .. jadi masa ni kita kena banyak buat research .. jika niat betul tiada salahnya untuk mendapat ilmu pengetahuan ..

Apabila aku buat research google , journal semua , aku tengok banyak keburukan melancap tu .. buat apa nak melancap .. tak perlu kot .. selalunya nafsu jadi peranan utama kejadian melancap ni ..

Bagaimana nafsu ni boleh terjadi .. senang jawapannya.. sekarang zaman IT .. manusia selalu salah gunakan .. tengok cerita porn .. tak susah , pergi kat google , tulis je “blue” .. pasti keluar la … tahukah , jiran aku ni suka warna biru … umur 5 tahun tak tahu apa apa.. dia cuma tekan blue di google.. yang keluar gambar gambar lucah … warna biru segelintir sahaja ..

keadaan sekeliling pon mainkan peranan .. perempuan yang pakai seksi , boleh membuat nafsu lelaki tinggi .. salah siapa ?? sebab itu perempuan diwajibkan menutup aurat untuk mengelakkan masalah ini ..

tahukah kita melancap ini ada kebaikan dan keburukan.. korang boleh melihat di SINI .. yang kebaikan jangan disalah gunakan .. yang keburukan fikir-fikirkan ..

Dunia Blog , , ,

8 comments


  1. panas nye topik ini…:p
    tuan loyar recently posted..aku bukan PAPARAZZI…

  2. huhuhu bhya nehhh… kena kawen cpt2 kn kn kn >.<
    yanadimple recently posted..ilove KOREA !!!

  3. mak aih topik post! panas…..!! hahaha. :D Nik Hisyam recently posted..Zaman Kegemilangan Game Metal Slug

  4. Salam,

    Memang tak bagus untuk lelaki mau pun perempuan.Kalau yang lelaki tu akan ada efek masa dia dah kawin,contohnya dia akan cepat klimaks,sedangkan pasangan nya belum lagi.

    Apa akan jadi kalau berlarutan sekian lama,si isteri segan nak bagi tau suami,lama2 nanti si isteri boleh jadi tension,bila dah tension maka bermula lah bibit pergaduhan,boleh membawa pada perceraian.
    mankuchai recently posted..5 blog paling kerap dilawati 2011

  5. Bagi umat islam bukan sahaja tabiat tu membawa keburukan, tapi berdosa jugak.Betul la kot keadaan sekeliling mainkan peranan juga.
    Iqbal recently posted..5 Tabiat Membuatkan Tubuh Badan Anda Gemuk

  6. Pingback: WALLACE

  7. benda ni nampak lucah tapi perlu difahami semua baik buruknya.kalau nafsu tak mampu kawal.elok nikah aja.nak nikah bukan perlu banyak duit sgt.cukup mas kahwin nya
    izwannizam recently posted..Jodoh Tak Panjang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: