Kembali

by admin on August 26, 2013 · 10 comments

Dah lama tak update blog ni. Mesti merajuk kan. Pembaca blog ni pon mesti dah merajuk juga ni. Maaf sangat-sangat ya semua. Maklum lah dah menjadi seorang yang bekerjaya. Balik kerja dah penat. Nak buka laptop pon malas. Ni update pon sebab nak kemas sarang labah-labah yang ada dekat blog ni. Virus spam pun banyak. [...]

{ 10 comments }

Review Muka Blog Baru Denaihati

by admin on July 8, 2013 · 26 comments

Pertama sekali, aku minta maaf jika gelarkan diri ni “aku” kerana dengan “aku” ni lah baru sampai jiwa kat entri nya. Siapa tak kenal blog Denaihati ni. “Hidupkan Untuk Memberi” adalah satu kenyataan sebenarnya bukan hanya sekadar tagline. Kalau kata “blog Denaihati” mesti akan kata “oh blog yang suka bagi hadiah atau duit kan”. Kan [...]

{ 26 comments }

Jaga Sahabat Dengan Baik

by admin on July 7, 2013 · 27 comments

Dah lama aku tak update blog. Sejujurnya aku MALAS. Tapi aku rajin nak komen blog orang lain. Ha, kepada sesiapa yang aku tak komen tu jangan lah cepat terasa. Nanti aku akan serang juga. OK sekarang aku buka peluang, siapa nak aku serang komen kat blog nya, sila cakap “SAYA NAK KOMEN”. Berbalik kepada tajuk, [...]

{ 27 comments }

Bulan Yang Sibuk

by admin on July 1, 2013 · 39 comments

Memandangkan aku kerja di MBSA bahagian kutip cukai, jadi aku sangat sibuk sekarang ni. Bulan Julai dan Ogos adalah waktu untuk bayar cukai. Tambahan pula, bulan ini adalah bulan Ramadhan, jadi aku akan bertambah sibuk. Pagi sehingga petang aku bekerja, malam pula tarawikh. Dan !!! Lepas tarawikh aku akan blogwalking dan serang komen. Itu paling [...]

{ 39 comments }

Top 50 Digi WWWOW

by admin on June 29, 2013 · 28 comments

Balik dari mandi laut, tengok handphone ada kawan ucap tahniah dapat jadi top 50. Aku tak percaya pun. Daripada dulu aku join, nak jadi top pun memang tak dapat. Terus aku buka link digi wwwow. Iya lah! Top 50. Alhamdulillah, bagi aku dapat top 50 pun jadi lah. Bukan senang tau. Yang join tu beratus. [...]

{ 28 comments }

Masa Untuk Bercuti

by admin on June 28, 2013 · 15 comments

Setelah penat bekerja walaupun baru satu bulan berkhidmat, aku perlukan bercuti. Eh, tak ada lah. Aku cuti ni sebab dapat percutian free. Biasalah setiap tahun pasti dapat hotel free di Port Dickson. Walaupun bilik sama, hotel yang sama, ia tetap boleh merehatkan minda. Anak buah aku yang nak sangat pergi Port Dickson. Suka main pasir. [...]

{ 15 comments }